HOZZÁVALÓK
- 40dkgcsirkemellfilé
- só
- bors
- 4ek olívaolaj
- 20dkgcsiperke gomba
- 20dkgzöldborsó
- 2.5dlfőzőtejszín
- 40dkgspagetti
- vaj
20dkg sajtELKÉSZÍTÉS
- A megmosott, szárazra törölt csirkemellfilét felkockázzuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a húskockákat. Hozzáadjuk a megtisztított, és felszeletelt gombát és együtt pároljuk 15-20 percig, végül beleöntjüka felengedett borsót, és további 5-10 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, ha szükséges megsózzuk, megborsozzuk, és kis lángon sűrűre főzzük a ragut.
- A spagettit a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük, majd összekeverjük a tejszínes raguval. Egy tűzálló edényt vékonyan kikenünk vajjal, beletesszük a tésztát, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.
- A megmosott, szárazra törölt csirkemellfilét felkockázzuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a húskockákat. Hozzáadjuk a megtisztított, és felszeletelt gombát és együtt pároljuk 15-20 percig, végül beleöntjüka felengedett borsót, és további 5-10 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, ha szükséges megsózzuk, megborsozzuk, és kis lángon sűrűre főzzük a ragut.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése