Magamról

- ICU.
- Nagykáta, Pest., Hungary
- MAGAMRÓL:MAGYARORSZÁGON-NAGYKÁTÁN SZÜLETTEM.ITT ÉLEK.EGY LÁNYOM , EGY FIAM ,ÉS NÉGY UNOKÁM VAN. 41 ÉVIG DOLGOZTAM,A MUNKÁMAT NAGYON SZERETTEM.JELENLEG A CSALÁD AZ ÉLETEM KÖZPONTJA.SZERETEM A VIRÁGOKAT, SOKAT KERTÉSZKEDEM-ÉS AZ UNOKÁIMMAL FOGLALKOZOM.KEVÉS SZABAD IDŐMBEN INTERNETEZEM.70 ÉVES MÚLTAM. SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK AZ ÚJ OLDALAMON.RÉGI PPS-EK A KATT IDE KÉPEN MEGTALÁLHATÓK
2022. december 10., szombat
Rakott csirkemell brokkolival-sajttal töltve recept
Hozzávalók:
6 csirkemell filé szelet
10 dkg sajt
15 dkg bacon
20 dkg brokkoli
220 gramm tejföl (20 %)
2 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
ízlés szerint őrölt bors
liszt
zsemlemorzsa
só
Jelenleg itt vagy: Főoldal > Szárnyas receptek > Csirke > Csirkemell > Rakott csirkemell brokkolival-sajttal töltve
Rakott csirkemell brokkolival-sajttal töltve recept
Galéria (2)
Rakott csirkemell brokkolival-sajttal töltve
Beküldve: 2021.09.27.
Kategória: Csirkemell
Küldte: Kiss Mária
Látták:
Miben készült? Főzőlap, Sütő
Melyik évszakban? Egész évben
Konyha: Magyar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 4,95 csillag 3 értékelés alapján
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hirdetés
Hozzávalók:
6 csirkemell filé szelet
10 dkg sajt
15 dkg bacon
20 dkg brokkoli
220 gramm tejföl (20 %)
2 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
ízlés szerint őrölt bors
liszt
zsemlemorzsa
só
Elkészítése:
A brokkolit sós vízben félpuhára főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük és apróra vagdossuk. A sajtot lereszeljük. A tejfölhöz hozzákeverjük az őrölt borsot.
Egy 12*20 cm-es őzgerincformát sütőpapírral kibélelünk és sorban kirakjuk a baconnel.
A hússzeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. A szalonnára ráfektetünk 2 db rántott szeletet, meglocsoljuk borsos tejföllel, sajttal meghintjük és brokkolival befedjük. Ezt a műveletet még egyszer elvégezzük, végül a hússal zárjuk. Körben ráhajtjuk a kilógó szalonnát, illetve hosszába is fektetjük rá, hogy a húst betakarja.
Előmelegített sütőben készre sütjük, majd a formából egy sütőlemezre borítjuk, ismételten a sütőbe rakjuk és az alján lévő szalonnát is rápirítjuk.
Tálaláskor ízlés szerinti körettel kínáljuk!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése